Test-activiteit

Dit is een activiteit om te testen. Verder doen we hierbij niets.


[su_button url="https://www.lamascotte.nl/registratie-la-mascotte-loterij/" target="self" style="default" background="#2D89EF" color="#FFFFFF" size="3" wide="no" center="no" radius="auto" icon="" icon_color="#FFFFFF" text_shadow="none" desc="" onclick="" rel="" class=""]Registreer uw lot(en)[/su_button]

Vergunning voor deze loterij is onder kenmerk 259586 verleend op 30 juni 2014 door het College van B&W van de gemeente Noordoostpolder.
De netto opbrengst zal worden besteed voor uitvoering van de opera comique Barbe-Bleue door La Mascotte op 7,8 en 9 november 2014.
Totaal aantal loten 7.500 stuks. Prijs per lot € 2,--.Prijzenpakket t.w.v. €4400,--
Trekking geschiedt in het openbaar ten kantore van Notaris Prummel (Boslaan 19, 8302 AA Emmeloord) op 4 november om 14.00 uur.
Info: secretariaat La Mascotte Graafschap 7 8302 KN Emmeloord. secretaris@lamascotte.nl. De trekking wordt gepubliceerd op de website www.lamascotte.nl en in een regionaal huis-aan-huis weekblad.
Door het kopen van een lot ter waarde van 2 euro steunt u niet alleen de voorstelling van La Mascotte, maar maakt u ook kans op een van de vele prijzen, met een totale waarde van 4.400 euro.
Trekkingslijst

Helaas kunt u zich niet meer registreren. De trekking zal plaatsvinden op 4 november 2014 door notaris Peter Prummel.

Wilt u een email ontvangen op welke lotnummers een prijs is gevallen, schrijft u zich dan in met uw emailadres in onderstaande link.