Vakantie Voorpret Festival Emmeloord — Stadsfestival Zwolle

La Mascotte treedt deze zomer op twee festivals op. Op het Vakantie Voorpret Festival op zaterdag 9 september, en op het Stadsfestival Zwolle op zaterdag 3 september, brengen we een bekend nummer van een van onze solisten, gevolgd door een voorproefje uit onze nieuwe voorstelling.
In Emmeloord treden we op om 11:00, op het podium op de Deel, voor het Voorhuys.
De precieze tijd en locatie in Zwolle worden op deze site vermeld zodra ze bekend zijn.

Pocket-opera „Boccaccio” op Omroep Flevoland

Zaterdag 23 oktober was de eerste kostuum-repetitie voor de pocket-versie van „Boccaccio”. Dit is een operette van Franz von Suppé, die La Mascotte op 6 november in verkorte (dus: pocket-) versie op de planken brengt voor publiek uit verzorgingstehuizen, begeleid-wonen-instellingen en dergelijke. Omroep Flevoland heeft een korte reportage gemaakt van deze repetitie. Die zal deze week op televisie te zien zijn, maar kan nu al on-line bekeken worden op de website van Omroep Flevoland en op Youtube.

De volledige versie van deze operette staat net als de pocket-versie in Theater Het Voorhuys gepland, op 19 en 20 maart 2022. Nieuw voor La Mascotte is dat hier onze afdeling Zwolle meezingt en -speelt. Met hun hulp spelen we dus ook een voorstelling in Theater Odeon in Zwolle, op 27 mei 2022.

 

Aanmelding jeugdkoren

Speciaal voor kinderen en jong volwassenen kent La Mascotte twee jeugdkoren. Het is een samenwerking met het Cultuurbedrijf Noordoostpolder. De jeugdkoren doen 9 en 10 november a.s. mee met de semiprofessionele operaproductie Orpheus in de Onderwereld in theater ’t Voorhuys in Emmeloord. Heb je ook zin om mee te zingen? Geef je op door een mail te sturen naar secretaris@lamascotte.nl.
Meer details vind je op de website van het cultuurbedrijf, en in de volgende PDF:
Aanmelden jeugdkoren 2019

Projectzangers gezocht

Voor onze productie van Orpheus in de Onderwereld in november 2019 zoekt La Mascotte projectzangers. We zingen in de Nederlandse taal.

Opgeven of meer informatie? Stuur dan een e-mail.
Nu al meer informatie? Lees dan deze PDF:
Informatie voor projectzangers

2 Maart 2019: Acteerproeverij voor koorzangers

Zanger en acteur Peter Lusse geeft op zaterdag 2 maart 2019 exclusieve acteerlessen aan koorzangers. In het Cultuurbedrijf NOP in Emmeloord wordt die dag onder zijn leiding een fragment ingestudeerd van de klassieker Orpheus in de Onderwereld.

Muziektheatervereniging La Mascottezoekt voor deze laagdrempelige Acteerproeverij zangers met interesse in muziektheater. Mensen waarvoor The Voice of Holland een stap te ver is, maar die misschien best in de schijnwerpers durven te staan. Koorzangers die -eventueel tijdelijk- een uitstapje willen maken naar het muziektheater.

Ook koren kunnen zich tegen gereduceerd tarief opgeven met meerdere leden, om eens te proeven hoe het voelt om mee te werken aan een semiprofessionele theaterproductie.

Het programma van 2 maart beslaat de middag en de avond. Er wordt gewerkt met een fragment uit Orpheus’ Onderwereld; voorbereidend instuderen thuis is mogelijk maar niet noodzakelijk. Deelname is inclusief lunch en nasi buffet. Ontvangst vanaf 12:00 uur. Start instuderen om 13:00 uur, einde concert ca. 21:00 uur. Bezoekers zijn welkom bij het laatste deel van het middagprogramma en bij het afsluitend concert. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar aan de balie van het Cultuurbedrijf; passe-partout voor middag, buffet en avondprogramma kan worden gereserveerd via de site van La Mascotte.

Locatie: Cultuurbedrijf Noordoostpolder, Harmen Visserplein 2, 8302 BW Emmeloord. Inlichtingen: secretaris@lamascotte.nl
Inschrijven – uiterlijk 28 februari 2019 – doet u hier.

31 Oktober 2018: Workshop handletteren

11 November 2018: Kinderatelier Meneer Mondriaan