Actueel

 

Aanmelding jeugdkoren

Speciaal voor kinderen en jong volwassenen kent La Mascotte twee jeugdkoren. Het is een samenwerking met het Cultuurbedrijf Noordoostpolder. De jeugdkoren doen 9 en 10 november a.s. mee met de semiprofessionele operaproductie Orpheus in de Onderwereld in theater ’t Voorhuys in Emmeloord. Heb je ook zin om mee te zingen? Geef je op door een mail te sturen naar secretaris@lamascotte.nl.
Meer details vind je op de website van het cultuurbedrijf, en in de volgende PDF:
Aanmelden jeugdkoren 2019

Projectzangers gezocht

Voor onze productie van Orpheus in de Onderwereld in november 2019 zoekt La Mascotte projectzangers. We zingen in de Nederlandse taal.

Opgeven of meer informatie? Stuur dan een e-mail.
Nu al meer informatie? Lees dan deze PDF:
Informatie voor projectzangers

2 Maart 2019: Acteerproeverij voor koorzangers

Zanger en acteur Peter Lusse geeft op zaterdag 2 maart 2019 exclusieve acteerlessen aan koorzangers. In het Cultuurbedrijf NOP in Emmeloord wordt die dag onder zijn leiding een fragment ingestudeerd van de klassieker Orpheus in de Onderwereld.

Muziektheatervereniging La Mascottezoekt voor deze laagdrempelige Acteerproeverij zangers met interesse in muziektheater. Mensen waarvoor The Voice of Holland een stap te ver is, maar die misschien best in de schijnwerpers durven te staan. Koorzangers die -eventueel tijdelijk- een uitstapje willen maken naar het muziektheater.

Ook koren kunnen zich tegen gereduceerd tarief opgeven met meerdere leden, om eens te proeven hoe het voelt om mee te werken aan een semiprofessionele theaterproductie.

Het programma van 2 maart beslaat de middag en de avond. Er wordt gewerkt met een fragment uit Orpheus’ Onderwereld; voorbereidend instuderen thuis is mogelijk maar niet noodzakelijk. Deelname is inclusief lunch en nasi buffet. Ontvangst vanaf 12:00 uur. Start instuderen om 13:00 uur, einde concert ca. 21:00 uur. Bezoekers zijn welkom bij het laatste deel van het middagprogramma en bij het afsluitend concert. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar aan de balie van het Cultuurbedrijf; passe-partout voor middag, buffet en avondprogramma kan worden gereserveerd via de site van La Mascotte.

Locatie: Cultuurbedrijf Noordoostpolder, Harmen Visserplein 2, 8302 BW Emmeloord. Inlichtingen: secretaris@lamascotte.nl
Inschrijven – uiterlijk 28 februari 2019 – doet u hier.

31 Oktober 2018: Workshop handletteren

11 November 2018: Kinderatelier Meneer Mondriaan